Parochie Groesbeek

Opgeven van intenties: In verband met de gewijzigde dag waarop de weekbladen in ons dorp verspreid worden, is het tijdstip voor het aanleveren van kopij aan de redactie van de weekbladen ook aangepast. Het verzoek is om voortaan uw misintenties 12 dagen voor verschijnen van de krant in te leveren vóór maandag 12.00 uur bij ons Pastorie, Parochie centrum).

Overleden: Wilhelmina Petronella Wolters-Wennekers

H.H. Cosmas en Damianus

Zaterdag 8 dec. 19.00 uur gezinsviering m.m.v. Jeugdkoor Mikado

Misintenties: Wim Kaal en echtg. Annie Kaal-v.Kesteren, Catharina Jacobs, Thea Hendriks en zoon; Ria Ijsveld-v.d. Poll i.v.m. jaargetijde

Zondag 9 dec. 10.00 uur H. Mis m.m.v. KK St. Caecilia

Misintenties: Thé Schreven en Marie Schreven-de Bruin; Martinus Thijssen en Wilhelmina Vissers de echtg., Derk Müskens en Theo Rikken en Hent Ebbers; Will Smeding-Melis; Albertus Jacobs, Wilhelmina Jacobs-Schreven, overled. dochters en zonen en Ben Ebbing

In samenwerking met de protestante gemeente in Groesbeek wordt er een wereldmaaltijd gehouden. Deze is op vrijdag 14 december van 18:00 tot 20:00 uur.

Aanmelden kan door middel van formuliertjes, deze liggen achter in de kerk.

St. Antonius Breedeweg

Woensdag 5 december 19.00 uur, Eucharistieviering.

Intentie: voor vrede in de wereld en voor het welzijn van de parochianen.

Zondag 9 december, 2e zondag van de advent. 9.30 uur

Eucharistieviering. Kerkkoor Horst/Sion/Breedeweg.

Intenties: Voor de verjaardag van Wilhelmina Leenders - Jacobs, Theodorus Leenders de echtgenoot, zoon Jan, schoonzoon Hans en schoondochter Leida.

Voor de verjaardag van Catharina Janssen-Lamers, Paul Janssen de echtgenoot en dochter Ria.

Woensdag 12 december 19.00 uur, Eucharistieviering.

Intentie: voor vrede in de wereld en voor het welzijn van de parochianen.

Opgeven van intenties: op zondag en woensdag voor en na de Eucharistieviering of een enveloppe in de bus Sint-Antoniusweg 2 met vermelding: Misintentie Breedeweg; naam en telefoonnummer afzender vermelden.