(foto: Joop Verstraaten)
(foto: Joop Verstraaten) Foto: Joop Verstraaten

Eye Wish Opticien in winkelcentrum Bellevue plots vertrokken

GROESBEEK – Als een donderslag bij heldere hemel heeft de vestiging van Eye Wish in het Groesbeekse winkelcentrum Bellevue plotseling haar deuren gesloten.

Via een app zijn de overige winkeliers van winkelcentrum Bellevue op de hoogte gesteld, maar voor de vaste klantenkring van Eye Wish kwam het bericht te laat. De vaste klanten van Eye Wish zijn door Henk Heijs zaterdag 24 november per brief op de hoogte gesteld van de sluiting terwijl de winkel in Bellevue 74 donderdag 22 november al gesloten was.

Volgens Henk Heijs wordt Eye Wish per 30 november overgenomen door Pearle Opticiens. De cliënten die onlangs een bril, glazen of lenzen hebben gekocht bij Eye Wish kunnen die ophalen bij de Eye Wish-vestiging, Zwanenveld 90 – 38 in Nijmegen.
Henk Heijs is 32 jaar geleden begonnen met De Brillenmaker aan de Burgemeester Ottenhoffstraat in Groesbeek, waar hij zich in 1998 bij de landelijke organisatie Het Huis aansloot en werd in 2012 franchise-ondernemer bij Eye Wish. Volgens insiders treedt Henk Heijs als ambulant-medewerker in dienst bij Eye Wish en gaat assisteren als er in een of ander filiaal hulp nodig is.