(foto: Joop Verstraaten)
(foto: Joop Verstraaten) Foto: Joop Verstraaten

Eva Kunst wint

kassabonactie Bellevue Groesbeek

GROESBEEK – De deelnemende winkeliers van winkelcentrum Bellevue in het centrum van Groesbeek hebben zaterdagmiddag de kassabonactie afgesloten met het trekken van de hoofdprijs van de elf weken durende actie.

De afgelopen tien weken werd telkens een winnaar getrokken die een bon in ontvangst mocht nemen van 25 euro. Zaterdagmiddag om 15.00 uur werd in de hal van de AH-vestiging en de roltrap van alle ingeleverde kassabonnen er een uit getrokken door Sebilla van De Kaaspunt. De gelukkige winnares was Eva Kunst uit Groesbeek.

Eva werd door Sander Verdijk telefonisch op de hoogte gesteld dat zij de hoofdprijs gewonnen had. Zij verbleef op het moment van de trekking bij haar moeder die in een appartement boven Bellevue woonachtig is, zodat zij snel de prijs in ontvangst kon nemen. 'Ik ben helemaal blij, het is fantastisch dat ik de prijs heb gewonnen', liet Eva Kunst weten nadat zij de prijs in ontvangst genomen had. Sander Verdijk liet weten dat deze actie van de deelnemende winkeliers in winkelcentrum Bellevue zeer zeker in 2019 een vervolg zal gaan krijgen want het is een succes geweest.