(eigen foto)
(eigen foto)

December verwenmaand bij

La Vie & Passie in Groesbeek

GROESBEEK – De decembermaand is voor velen een verrassingsmaand, en bij restaurant La Vie & Passie aan de Dorpsstraat 16a zorgen de koks ervoor dat de december maand een verwenmaand gaat worden.

Het begint al met Sinterklaas; op woensdagavond 5 december wordt er een Sinterklaas verrassingsmenu geserveerd zodat moeder niet hoeft te koken. Ook is la Vie & Passie uitermate geschikt voor high tea, wijnproeverij en wat te denken voor een gezellige borrel. In La Vie & Passie kunnen in totaal 120 gasten terecht. Het interieur van la Vie & Passie zal binnenkort- na Sinterklaas – geheel in kerstsfeer gedompeld worden. Zowel op eerste als tweede kerstdag kan men in La Vie & Passie genieten van een kerstmatinee alsmede een kerstdiner van 3 of 4 gangen.

De inloop van de kerstmatinee is om 13.30 uur terwijl het matinee om 14.00 uur aanvangt. Voor wat het diner betreft is de inloop vanaf 19.00 uur en kan men om 20.00 uur gaan genieten van het kerstdiner. Naast het kerstmatinee en kerstdiner kan men de gehele kerstweek terecht voor een luxe verrassingsdiner. De koks van La Vie & Passie lichten een tipje van de sluier op voor wat betreft de gerechten die met kerstmis geserveerd zullen gaan worden; Voorgerechten; vis trio, carpaccio of wild duo; tussen gerechten; twee soorten soep; hoofdgerechten: griet filet/gamba's, ossenhaas en varkenshaas en wild duo; dessert; wonderlijk kerstdessert of kaasproeverij.