(foto: Gerard van der Pluijm)
(foto: Gerard van der Pluijm) Foto: Gerard van der Pluijm

KBO Beek met ZZG over osteoporose

BEEK - Donderdag 22 november was er een gezondheidsmiddag van de KBO Beek, de seniorenvereniging die zorg draagt voor haar leden, in samenwerking met de ZZG, die uw zorg levert in de ruimste zin van het woord.

Om 14.30 uur hadden de gasten in hotel `t Spijker een kopje koffie of thee ontvangen en begroette de voorzitter de vele aanwezigen en natuurlijk de spreeksters, wijkverpleegkundige Henny Gesthuizen -cum laude geslaagd deze zomer- haar collega Kirsty Willems en specialist ouderengeneeskunde Anouk Verhulst. Het thema van deze middag, osteoporose, is natuurlijk bij het ouder worden iets wat regelmatig voorkomt, de dames lieten horen te weten wat er allemaal bij komt kijken, wat ook weer tot veel vragen leidde.

In de pauze werd er een consumptie aangeboden waarna er nog een aardige quiz over het behandelde onderwerp werd gespeeld, zodat de opgedane kennis meteen getest kon worden. Aan de leerzame middag kwam daarna een einde. "Wilt u nu ook op de hoogte blijven van wat er in het lichaam allemaal kan gaan gebeuren, dat kan heel eenvoudig, lid worden van de KBO Beek en voor 20 euro per kalender jaar bent u er al bij, welkom."