Saxofoonconcert in Heumen

HEUMEN - De saxofoon-groep Zephyros presenteert weer een muzikale zondagmiddag. Op 2 december is een ieder welkom in de oude kerk van Heumen; aanvang 14.30 uur.

Op het programma stukken van Bach, Savari, Beethoven, Valk en Haydn. Toegang vrij; een bijdrage wordt op prijs gesteld. Er zijn honderd plaatsen.

Nieuwjaarsconcert Sint-Cecilia en Vivace

MILLINGEN - Op 12 januari is het genieten in De Duffelt in Millingen aan de Rijn.

Ter gelegenheid van het 100-jarig jubileum van Fanfarekorps St. Cecilia en het 50-jarig jubileum van Zangvereniging Vivace in 2019 geven deze verenigingen gezamenlijk een feestelijk groots nieuwjaarsconcert. Hofdansvereniging Les Précieuses Ridicules uit Nijmegen verleent haar sfeervolle medewerking aan het concert.

Bingo bij Odio

MILLINGEN - Zondag 9 december presenteert het werkcomité van Odio een bingoavond in haar clubgebouw op sportpark De Hove aan de Hoefseweg 21 in Millingen aan de Rijn.

Het prijzenpakket van deze avond is 1.070 euro aan geldprijzen. De hoofdprijs van deze avond is 230 euro en er zijn twee bonusronden met een eerste prijs van 50 euro. Voor iedereen is er een gratis kopje koffie of thee. De aanvang is om 20.00 uur. Zaal open vanaf 19.00 uur.

Iedere donderdag bingo in Groesbeek

GROESBEEK – Iedere donderdagavond is er in de grote zaal van De Mallemolen bingo.

De zaal van De Mallemolen gaat op die avond al om 19.00 uur open, de bingoballetjes rollen om 20.00 uur. De hoofdprijs is op elke donderdagavond 250, terwijl de jackpot kan oplopen tot 400 euro. Als de jackpot er bij de 400 er nog niet uit is, worden er vier extra ronden van elk 100 euro gespeeld.