Peutercafé Leuth

LEUTH - Op 10 december is er weer een peuter café in het kulturhus van Leuth. Elke keer opnieuw is het gezellig druk met kinderen en volwassenen.

Deze keer is het thema: kerst-knutselen met peuters. Met de aankomende kerstdagen voor de deur, is dit een actueel thema. Lekker met z'n allen knutselen, met je peuter met van alles en nog wat aan materiaal.

Het peutercafé Leuth vindt plaats in het kulturhus in Leuth aan de Reusensestraat 4 van 10.00 tot 11.30 uur. Je bent met je kind bij het peutercafé welkom. Jouw kind kan er lekker spelen en je kunt er ook andere ouders, opa’s / oma’s of gastouders ontmoeten.

Voor dit peutercafé hoef je je niet aan te melden. Het is bedoeld voor Leuth en omliggende dorpen. Daarbij is het gratis en de koffie en thee staat voor je klaar!

Dropping Germania

GROESBEEK - Vanaf zaterdag 8 december (10:00 uur) kan men zich weer inschrijven voor de dropping van VV Germania die zal plaatsvinden op zaterdag 5 januari.

Inschrijfformulieren zijn te downloaden op www.germaniagroesbeek.nl. en te verkrijgen in het clubhuis van Germania. De adressen waar de formulieren kunnen worden ingeleverd staan op het inschrijfformulier. Voorkeur starttijd wordt bepaald naar volgorde van inschrijving.

De Germania-dropping is na bijna 20 jaar uitgegroeid tot de grootste en leukste van de regio waarbij de groep van Frank Koppes haar titel zal moeten verdedigen. De komende editie belooft volgens de organisatie weer een leuk spektakel te worden en uiteraard zal ook worden gezorgd voor de inwendige mens.

De droppings-commissie is al weer geruime tijd bezig met de voorbereiding en hoopt inderdaad aan bovengenoemde verwachtingen te kunnen voldoen. Wat kunnen ze nu al zeggen over deze editie: 'Zorg in ieder geval voor stevig schoeisel, een zaklantaarn en een goed humeur'.

Groepen moeten bestaan uit minimaal acht en maximaal uit zestien personen. De minimumleeftijd van deelname is 16 jaar en de deelnamekosten bedragen dit jaar 8,50 euro per persoon.