Afbeelding

Opa vist op goudvissen in

Spoorbeek in bijzijn kleindochter

Foto: Alexander Kersten

GROESBEEK – Een opa heeft dinsdagmiddag voor de nodige hilariteit gezorgd in het centrum van Groesbeek. De man ging zich met zijn kleindochter de goudvissen tellen op het walletje langs De Spoorbeek.

Op een gegeven moment haalde hij een vishengel tevoorschijn en ging in De Spoorbeek zitten vissen op goudvissen. Zijn kleindochter sloeg de verrichtingen van haar opa gade. De gasten op het terras van restaurant De Spil genoten zichtbaar van het tafereel. "Voordat het Waterschap de goudvissen er allemaal uit haalt moet ik mijn slag slaan", moet de man gedacht hebben. Het kan ook zijn dat zijn kleidochter gevraagd heeft om een viskom met goudvissen. Of opa daarin is geslaagd, is niet bekend.

Driestroom beëindigt activiteiten De Villa Nijmegen

NIJMEGEN - Sinds januari 2014 is De Villa één van de horecalocaties van Driestroom. De Villa is gevestigd aan Oranjesingel 42 in Nijmegen. De afgelopen periode heeft Driestroom met de eigenaar van het pand overlegd over de invulling die Driestroom in de toekomst aan deze locatie had willen geven.

Hierover is geen overeenstemming bereikt en daarom is in goed overleg tussen beide partijen besloten om het huurcontract per 1 juli 2018 te ontbinden.Voor de cliënten en medewerkers, die werkzaam zijn bij De Villa, zoekt Driestroom een passende oplossing. De activiteiten van Filmhuis 042, ook gevestigd in De Villa, zullen door blijven gaan.