Rommelmarkt Millingen

MILLINGEN - Voor de 19e keer houden voetbalvereniging SC Millingen en carnavalsvereniging De Deurdouwers gezamenlijk de jaarlijkse rommelmarkt in de Reinhal, Ons Genoegenpad 12.

Dit jaar is de rommelmarkt op zaterdag 9 juni. De rommelmarkt opent om 11.00 uur en de entree is 1,50 euro. Het entreebewijs is tevens een lotnummer maar prijzen zijn nog een verrassing. De trekking van de loterij is rond 12.30 uur. De veiling krijgt een andere opzet, uitleg hierover op de dag zelf. De budgetboxen worden verkocht vanaf 14.30 uur en de sluiting is om 15.00 uur.

De opbrengst van deze rommelmarkt komt geheel ten goede aan de jeugd van voetbalvereniging SC Millingen en carnavalsvereniging De Deurdouwers. Er is een inmiddels vertrouwde opstelling in en bij de Reinhal. Voor iedereen, groot en klein voor verrassingen moet je bij de Millingse rommelmarkt zijn. De kramen staan binnen , zodat we weerbestendig zijn; de grote stukken liggen buiten op zeilen, voor het gebouw; smart kraamindeling, zodat u géén kraam kunt missen!; gezellig terras, binnen, tegenover de verkoopactiviteiten; duidelijk herkenbare verkopers, die u graag van dienst zijn!

De inname dagen zijn: maandag 28 mei, woensdag 30 mei en vrijdag 1 juni van 19.00 tot 21.00 uur en zaterdag 2 juni van 9.00 tot 12.00 uur in de bekende Reinhal, het verenigingsgebouw van De Deurdouwers aan het Ons Genoegenpad. Er wordt géén meubilair aangenomen en ook géén goederen, die stuk zijn…! Bijzondere stukken voor de veiling zijn welkom, de opbrengst is immers voor de jeugd van beide verenigingen.

De Reinhal is het verenigingsgebouw van de carnavelsvereniging De Deurdouwers Ons Genoegenpad 12 in Millingen aan de Rijn. Parkeren kan vooraan op het parkeerterrein in het Ons Genoegenpad (bij Koffie en Eethuis De Gelderse Poort). Ingang via het Ons Genoegenpad.