Junior Beach Circuit in Millingen

Foto: STAM

MILLINGEN - Op zondag 3 juni houdt STAM/Switch '87 samen met de Nederlandse Volleybal Bond (Nevobo) een officieel jeugdbeachvolleybaltoernooi in het kader van het Junior Beach Circuit op Sportpark De Hove in Millingen.

In het Junior Beachcircuit (JBC) kan jeugd in de leeftijd van 12 tot 19 jaar beachvolleyballen op zijn of haar eigen niveau. Door het hele land worden toernooien georganiseerd door verenigingen en ander beachvolleybalaanbieders. Het zijn gezellige en leuke toernooien op het strand of bij een beachvolleybalaccommodatie met een steeds betere spreiding.

De toernooien vinden in de maanden mei tot en met augustus plaats en één van deze toernooien is dit jaar bij Switch '87 voor de categorieën mix < 13 jaar en meisjes < 15, <17 en <19 jaar. Het Junior Beach Circuittoernooi vindt gelijktijdig plaats met het grote Buitentoernooi van Switch '87 (Millingse Volleybalfeesten).

Inschrijven voor het JBC kan alleen via de Nevobo www.zelfbeachen.nl tot 28 mei 12.00 uur.

Basisschool Breedeweg op de bres voor Vlinderkind.nl

GROESBEEK-BREEDEWEG – Basisschool Breedeweg houdt op donderdag 24 mei van 15.30 tot 18.00 uur aeen GoedeDoelenMarkt op het schoolplein.

Het goede doel is het 'Vlinderkind.nl'. De school houdt eveneens een kledinginzamelingsactie voor hetzelfde goede doel. Men kan de tweedehands kleding van 22 tot en met 29 mei voor en na schooltijd inleveren bij de gymzaal van de school en uiteraard tijdens de GoedeDoelenMarkt.