Een scene uit de vorige voorstelling
(foto: Sjaak Pouwels)
Een scene uit de vorige voorstelling (foto: Sjaak Pouwels)

Den Zuuten Ienval

gaat naar zeven voorstellingen

Foto: Sjaak Pouwels

GROESBEEK – Toneelvereniging Den Zuuten Ienval speelt dit jaar in november zeven voorstellingen. Het besluit om een extra voorstelling te spelen is genomen nadat voor de laatste voorstelling veel mensen geen kaarten hebben kunnen bemachtigen. Onder hen ook teleurgestelde donateurs.

Om iedereen de kans te geven de voorstellingen te bezoeken wordt op één van de speeldagen een dubbele voorstelling gepland. De uitvoeringen vinden plaats op 4 november om 19.00 uur, op 9 en 10 november om 20.00 uur. Op zondag 11 november speelt de vereniging twee maal, om 14.00 en om 19.00 uur. Op 16 en 17 november wordt gespeeld om 20.00 uur.

Toneelvereniging Den Zuuten Ienval neemt ook deel aan de Rabobank Clubkas Campagne 2018. Leden van Rabobank Rijk van Nijmegen kunnen hun stem op de vereniging uitbrengen tussen 15 en 30 mei. Leden ontvangen binnenkort een persoonlijke stemcode.

Met de opbrengst wil de vereniging bijdragen aan de aanschaf van nieuwe stoelen voor zaal De Sleutel zodat bezoekers de komende jaren op comfortabele wijze naar de voorstellingen kunnen kijken. De vereniging rekent op ieders stem!