NAH-groep zoekt penningmeester

MILLINGEN - In Millingen aan de Rijn is een gespreksgroep voor mensen met NAH, de NAH-groep. NAH staat voor Niet Aangeboren Hersenletsel. Mensen, die getroffen zijn door een hersenbloeding, herseninfarct of ander hersentrauma.


De NAH-groep Millingen aan de Rijn en omstreken is opgericht om deze mensen uit onze regio dichter bij elkaar te brengen in de vorm van gezellige bijeenkomsten om zo met elkaar te praten, leren van elkaar, naar elkaar te luisteren over de problemen, waar men dagelijks of regelmatig tegenaan loopt of gelopen is.

Deze NAH-groep zoekt een penningmeester voor het bijhouden van de financiƫle handelingen binnen deze kleine groep, zoals de verwerking van de contributie van het ledenbestand. Voelt u zich geroepen om het bestuur van deze bijzondere gespreksgroep op financieel gebied te helpen en wilt u wat voor de NAH-groep Millingen aan de Rijn betekenen?
Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen met de voorzitter van de NAH-groep: Alex Janssen 06 10434247 of via mail alexdoortje@kpnmail.nl.