Informatieavond Walking Football

MILLINGEN - De VAM (Voetbal Academie Millingen en onderdeel van SC Millingen) heeft in samenwerking met met de gemeente Berg en Dal, ervaringsdeskundigen van Old Stars bij NEC en SV Juliana en de GGZ de activiteit Walking Football & More opgezet. Medio 2018 wordt voor vitale ouderen vanaf circa 55 jaar van start gegaan.


Walking Football is voetballen zonder te rennen. Maar ook alternatieve activiteiten zoals Nordic Walking, Sportief Wandelen, Bootcamp Senior of gecombineerd zijn mogelijk. Wat is er leuker dan met elkaar op een dag en tijdstip een balletje te trappen en een leuke en gezellige tijd samen te hebben?

"Bent u geïnteresseerd in Walking Football, maar heeft u nog wat vragen en wilt u nadere toelichting? Speciaal daarvoor wordt een informatieavond georganiseerd op maandag 28 mei in het clubhuis op sportpark De Hove in Millingen aan de Rijn. De aanvang is om 19.30 uur en de avond duurt tot circa 20.45 uur.

Daarnaast willen wij ook op een verantwoorde manier met u gaan bewegen en zullen wij u de mogelijkheid bieden zich te onderwerpen aan een fitheidstest. Deze fitheidstest zal gehouden worden op maandag 4 juni (een week later), ook op sportpark De Hove van 16.00 uur tot 20.00 uur. Een sessie duurt circa 1,5 uur inclusief adviesgesprek.

Zich opgeven voor deze informatie-avond kan via vam@scmillingen.nl. De fitheidstest komt dan ook aan de orde', aldus Marc-Jan Schenning (06 14992849) of mailen naar vam@scmillingen.nl.