Afbeelding

Millingse Volleybalfeesten

op sportpark De Hove

Foto: STAM

MILLINGEN - In het weekend van 1 tot en met 3 juni mei is het weer zover. Stichting Toernooiactiviteiten Millingen (STAM) organiseert dan samen met sportvereniging Switch ’87 de Millingse Volleybalfeesten op sportpark De Hove.

Al 44 jaar een recept dat nog steeds goed smaakt: overdag lekker sporten en ’s avonds feesten: vrijdagavond met DJames, zaterdagavond komt Anderkovver en overdag worden 'de spelen' opgeluisterd met 'Muziek Met De Zon Op Je Bol' zaterdag verzorgd door DJ Erwin en zondag door Feest-DJ Mike.

Gespeeld kan worden in de volgende klassen op een of twee dagen:

Senioren

· 6x6 op gras: regioklasse

· 6x6 op gras: recreatief voor dames, heren en mixteams

· 3x3 op gras: 1e divisie t/m 4e klasse

· 2x2 beach: 1e divisie t/m 1e klasse en Aspiranten A Hoofd en Topklasse

Jeugd

· Aspiranten A, B, C

· CMV (9-12 jaar) op zaterdag

Informatie en inschrijven via www.stamvolleybal.nl en info@stamvolleybal.nl.

Junior Beach Circuit

Tijdens het buitentoernooi wordt samen met de Nederlandse Volleybal Bond (Nevobo) op zondag 3 juni een officieel jeugdbeachtoernooi gehouden in het kader van het Junior Beach Circuit. In het Junior Beachcircuit (JBC) kan jeugd in de leeftijd van 12 tot 19 jaar beachvolleyballen op zijn of haar eigen niveau. Bij Switch '87 kan dat op 3 juni voor de categorieën mix < 13 jaar en meisjes < 15, <17 en <19 jaar. Inschrijven voor het JBC kan tot en met 28 mei 12.00 uur alleen via de Nevobo www.zelfbeachen.nl.