Vrijwilligerswerk in Berg en Dal

Help Kim met uitlaten hulphond

GROESBEEK - Vrijwilligerswerk is onmisbaar in onze huidige samenleving en wordt op veel plekken gedaan en/of gevraagd. Zo worden er mensen gezocht om iets voor ouderen te betekenen, om een gastvrouw of –heer functie te bekleden of om een voetbalteam te coachen.

Het Vrijwilligerssteunpunt van gemeente Berg en Dal verzamelt alle vacatures uit de gemeente en bemiddelt potentiële vrijwilligers aan de organisatie die de vacature heeft geplaatst. De vacature die het Vrijwilligerssteunpunt deze keer uitlicht is: Help Kim met uitlaten Hulphond.

Kim is gewezen op haar (elektrische) rolstoel en heeft meerdere hulphonden gehad. Helaas is haar laatste trouwe viervoeter dit jaar overleden. Kim wil graag een nieuwe hulphond, maar kan de hond 's ochtends en 's avonds niet uitlaten. Als Kim een netwerk van vrijwilligers kan vinden die haar willen helpen met het uitlaten van de hond, kan ze de aanvraag indienen en kan ze meer uit haar leven halen.

Uitlaten van de hulphond (1 á 2 keer per week) in Groesbeek Zuid. Contactpersoon: Lisanne Bron, E-mail: lisanne.bron@fortewelzijn.nl; 06 83544053.

"Bent u geïnspireerd geraakt om eens rond te kijken tussen de diverse vrijwilligersvacatures? Neem dan eens een kijkje op de vacaturebank van het Vrijwilligerssteunpunt Berg en Dal op www.vrijwilligerswerkgelderland.nl/bergendal."