Creatieve groepsvrijwilliger gezocht voor muziektheaterproductie

BERG EN DAL - Vrijwilligerswerk is onmisbaar in onze huidige samenleving en wordt op veel plekken gedaan en/of gevraagd. Het Vrijwilligerssteunpunt van gemeente Berg en Dal verzamelt alle vacatures uit de gemeente en bemiddelt potentiële vrijwilligers aan de organisatie die de vacature heeft geplaatst.

Samen met cliënten produceer je een muziektheaterstuk. Toneelspelen, muziek luisteren en dansen behoren tot jouw vrijwilligerstaken. Onder jouw begeleiding (8 uur pw) voeg je samen met de cliënten dit tot één theaterstuk.

Muziektheater KomOp is een project van Pluryn voor mensen met een beperking. Zowel acteurs als muzikanten zijn welkom. Onder professionele begeleiding werken we samen aan een voorstelling vol theater en muziek. Plezier maken staat voorop bij muziektheater KomOp, maar we verwachten wel dat alles uitgeprobeerd wordt. Doorgaans is KomOp overdag op de dinsdag open. Als er een voorstelling is, dan is dit anders, dan is het in de avond en zelfs op andere dagen.

De groep die je ondersteunt zijn jongeren met een lichamelijke en verstandelijke beperking. Wat hen samenbrengt is gedrevenheid voor muziek, theater en dans. Dit plaatst hun beperking voor even op de achtergrond. Ze genieten van een prettige en uitdagende tijdsbesteding.

Ze zijn al dan niet rolstoelafhankelijk of auditief beperkt. Ook structuur is voor hen van belang. E: info.vrijwilligers@pluryn.nl Maaike Nawijn; 06 10116347.

Neem eens een kijkje op de vacaturebank van het Vrijwilligerssteunpunt Berg en Dal op www.vrijwilligerswerkgelderland.nl/bergendal.