VVLK te sterk voor DVSG

GROESBEEK - DVSG speelde afgelopen week thuis tegen VVLK. Door blessures spelen de A- spelers Rick Goossens en Max Thijssen in de basis. Vanuit het tweede elftal zijn er Patrick Janssen en Stan Weijers. Als team zal DVSG het vandaag moeilijk krijgen tegen VVLK. Na tien minuten wordt een terugspeelbal door keeper Stan Peters gemist en is de 0-1 een feit.

Voor DVSG is dit catastrofaal. Score doet DVSG dit seizoen moeizaam. In de 27e minuut wordt het 0-2. Bij een goede aanval van VVLK wordt de voorzet achterin onhoudbaar ingekopt.

In de rust wordt Jens Liebers gewisseld voor Rick Loeffen. Na tien minuten heeft DVSG uit een corner een goed kans om te scoren. De eerste inzet wordt door een speler van VVLK van de lijn gehaald, op de tweede inzet redt de keeper. Jammer, dit had de spanning in de wedstrijd terug kunnen brengen. DVSG is veel bezig met tegenhouden en is aanvallend onmachtig. Gijs Bach en Tijs de Jong worden nog gewisseld voor Per Berns en Wout Pouwels. DVSG probeert het wel, maar is niet in staat om aanvallend nog iets te creëren.

Vandaag wordt er als collectief nog hard gestreden om de tegenscore beperkt te houden Dit lukt ook aardig. In de 75e min maakt VVLK nog de 0-3, maar DVSG heeft vandaag laten zien dat het knokt en werkt en heeft zeker in de tweede helft goed stand gehouden tegen een sterker VVLK.

De wedstrijd was achteraf na tien minuten al verloren, maar het team met veel A-spelers heeft zich goed geweerd. Volgende week speelt DVSG uit tegen Unitas’28. De week ontvangt DVSG Unitas’28 thuis. Wie weet wat twee duels tegen eenzelfde tegenstander achter elkaar oplevert voor DVSG?