Nationaal Bevrijdingsmuseum 1944-1945 (foto: Archief Bevrijdingsmuseum)
Nationaal Bevrijdingsmuseum 1944-1945 (foto: Archief Bevrijdingsmuseum)

Het Bevrijdingsmuseum Groesbeek zoekt vrijwilligers

GROESBEEK - Het Nationaal Bevrijdingsmuseum in Groesbeek wil graag het vrijwilligersteam versterken. Momenteel zijn wij op zoek naar een vrijwillige medewerker m/v in het Museumcafé en een vrijwillige gastheer/gastvrouw Entree/Winkel. Inzet: hele dagen, minimaal twee keer per maand zowel door de week als in het weekend en in vakantieperiodes.

Vrijwilliger Museumcafé. U ontvangt en bedient de bezoekers in het café van het museum. Naast het schenken van diverse dranken en het uitserveren van tosti’s en gebak bent u ook verantwoordelijk voor het schoonhouden van het café. Ook kunt u gevraagd worden een lunch voor groepen te verzorgen. Cafémedewerkers staan in principe de gehele dag individueel ingepland, met uitzondering van hoogtijdagen, bijzondere evenementen of de komst van grote groepen.

Vrijwilliger Entree/Winkel. In deze functie ontvangt u de bezoekers bij binnenkomst van het museum en geeft u een korte introductie. Gezien het grote aantal Duits- en Engelstalige bezoekers is kennis van deze talen van belang. Daarnaast bedient u de kassa’s van zowel de entree als de museumwinkel en alle daarbij behorende werkzaamheden.

Bent u flexibel, zelfstandig en klantvriendelijk? Meldt u dan snel aan! Belangstellenden kunnen zich aanmelden bij de coördinator personeelszaken, de heer Hans Bredewoud; 024 3974404 of per e-mail: info@bevrijdingsmuseum.nl. Meer informatie en de volledige functieomschrijvingen staan op www.bevrijdingsmuseum.nl. Nationaal Bevrijdingsmuseum 1944-1945 ligt aan Wylerbaan 4 in Groesbeek.