James Bond

in Concert

MILLINGEN - Wie kent ze niet? De films van James Bond, oftewel: Agent 007. Films met spectaculaire achtervolgingsscènes, mooie vrouwen, allerlei verfijnde snufjes, snelle auto’s en spannende muziek. Met al deze ingrediënten zal fanfare Sint-Cecilia uit Millingen aan de Rijn dit jaar weer een themaconcert gaan verzorgen, en wel: James Bond in Concert.

Natuurlijk zal de muziek uit de films centraal staan, maar er is veel en veel meer! Zo zullen de sporthallen van Millingen aan de Rijn en Groesbeek omgetoverd gaan worden in een grote filmset waar van alles te zien is. Denk aan verschillende gadgets, maar ook complete scènes worden nagespeeld. Hiervoor zullen mensen van toneelvereniging Zeg maar Pang hun bijdrage gaan leveren. Al acht maanden zijn de mensen van de Bondcommissie bezig met het bedenken, uitvoeren en verzamelen van alles wat met dit thema te maken heeft. Als je van Bondfilms én de muziek houdt mag je deze avond beslist niet missen.

De concerten zullen plaatsvinden op zaterdag 26 mei in sporthal De Duffelt in Millingen a/d Rijn en zaterdag 9 juni in sporthal Heuvelland in Groesbeek. Het concert begint om 20.00 uur. De zaal is geopend vanaf 19.00 uur zodat iedereen de tijd krijgt om van de tentoonstelling te genieten en om zich alvast onder te dompelen in Bond-sferen.

De voorverkoop voor onze concerten is gestart. Via www.fanfare-stcecilia.nl kan men kaarten bestellen. Daarnaast zijn kaarten te koop bij de Primera in Millingen aan de Rijn en de Bruna aan de Dorpsstraat in Groesbeek.