Afbeelding
Foto: Peter Hendriks

Millingen is een familiekoor rijker

Foto: Peter Hendriks

MILLINGEN – Millingen is sinds kort een familiekoor rijker. Tijdens de onlangs gehouden palmpasenviering werd het laagdrempelig koor Sint Antonius van Paduakerk in Millingen ten doop gehouden.

Kinderen, jongeren, ouders, grootouders en eigenlijk iedereen tussen de 4 en 99 jaar kunnen zich bij het koor aansluiten. Het koor staat onder leiding van Lianne van der Burgt (ze heeft acht jaar ervaring met een soortgelijk koor in Wijchen). Het familiekoor kent geen lidmaatschap, geen contributie, geen wekelijkse repetitie maar anderhalf uur voor aanvang van de viering worden de liederen doorgenomen.

In het familiekoor is ervaring niet vereist. Het gaat om zangplezier en samen kerk-zijn staat bij het koor voorop. De bedoeling van het familiekoor is om éénmaal in de maand een viering in de kerk te ondersteunen. Bespeel je een instrument? Dirigente Lianne van der Burgt zorgt voor muziek op jouw niveau, zodat je direct mee kunt spelen. Het is wel belangrijk bij aanmelden te vermelden, welk muziekinstrument je bespeelt. Aanmelden (handig, maar niet verplicht) kan via familiekoormillingen@gmail.com.