Afbeelding
Foto:

Fitter, sterker, slanker

met Radicalsports Ooij

OOIJ - Fitter, sterker en / of slanker worden in 2018? Serieus resultaat zien, er flink voor gaan, zonder dat het saai wordt? Dat kan. Met het vernieuwde Personal Fit Plan van Radicalsports.

Het Personal Fit Plan is een personal trainingsprogramma dat begint met een aantal metingen en tests om de startsituatie in kaart te brengen en het gewenste einddoel te bepalen. Vervolgens ga je onder deskundige begeleiding aan de slag met een persoonlijk trainingsprogramma. We volgen je progressie op de voet en verrichten periodiek metingen om je vooruitgang te meten.

Wat kun je verwachten? Toename van kracht en mobiliteit door veelzijdige, afwisselende trainingen en aandacht voor houding en core stabiliteit; groter uithoudingsvermogen door het aanleren van efficiƫnt bewegen onder hoge intensiteit; makkelijker gewichtsverlies door de hogere calorieverbranding in rust als gevolg van de opbouw van spiermassa; plezier in sport.

Voedingsadvies is optioneel, indien gewenst. Naast het Personal Fit Plan kun je bij Radicalsports onder andere terecht voor: fitness, crossfit, HIIT (high intensity interval training), indoor bootcamp, bokszaktraining (ook jeugd en dames), zelfverdediging.

Ga voor meer informatie of een proefles naar www.radicalsports.nl of kom langs op De Bouwkamp 13E in Ooij.