Welkom zondag 4 februari 11.00 uur in Groesbeek


Rechtswinkel Berg en Dal van start

BERG EN DAL - De Rechtswinkel Berg en Dal gaat vanaf maandag 5 februari aanstaande starten met het draaien van spreekuren. Er zal worden gestart met spreekuren op de maandagavond en vrijdagmiddag.

Op de website zijn binnenkort de exacte locaties en tijden van de spreekuren terug te vinden. De rechtswinkel wil graag alle inwoners - woonachtig in de gehele gemeente Berg en Dal - bedienen en gratis juridisch advies verstrekken. Via de website (rechtswinkelbergendal.nl) kunt u ook een afspraak op locatie maken of mail uw vragen naar rechtswinkelbergendal@outlook.com.

Kennismaken

Voordat de spreekuren daadwerkelijk starten is een ieder van harte welkom op de startbijeenkomst, welke op 4 februari wordt gehouden in ’t Voorzieningenhart Op de Heuvel in Groesbeek (Ericastraat 39), van 11.00 uur tot uiterlijk 13.00 uur (inloop 10.45 uur). Het belooft een informatieve en leuke kennismaking te worden. Test jouw kennis tijdens de 'Ken-je-recht'-quiz, hoor meer over het laatste nieuws op het gebied van recht en maak kennis met onze medewerkers en met de werkzaamheden van een rechtswinkel. Schroom niet om direct ook jouw vragen te stellen. Er zal een klein hapje en een drankje aanwezig zijn.

De rechtswinkel is een initiatief van PvdA-er en afgestudeerd juriste Lesley Albers. Inmiddels is een groep enthousiaste vrijwilligers (veelal rechtenstudenten) uit de gemeente Berg en Dal bereid om de gratis juridische advisering tijdens de spreekuren op zich te nemen en hebben zij een bestuur gevormd. Zie ook de facebookpagina voor meer informatie: facebook.com/rechtswinkelbergendal.