Afbeelding
Foto: Rene Hendriks

Activiteiten bij KBO Beek

Foto: René Hendriks

BEEK - Niet alleen het nieuwe jaar is begonnen, ook de KBO-activiteiten draaien weer volop.

"Onze sportweek begint uiteraard op de maandag, `s morgens wordt er gefietst iedere week een ander rondje met Mieke en Gerrit Groothuyse. `s Middags is er MBVO, (Meer Bewegen Voor Ouderen) daarna is het Dans je fittijd. Beide groepen staan onder de deskundige leiding van Chiquita Zonneveld.


Na de rustdag op dinsdag, zijn er op de woensdagochtend twee activiteiten. De wandelclub loopt haar toertje met Ans ter Huurne en Annie Gielen als uw gids en in het Kulturhus is onze lijndans groep bezig zich in vorm te houden onder leiding van Ans en Koos Kusters. In de middag plegen onze koersballers in het Höfke de bal de juiste richting te geven. Herman Roelofs en Marti Merkus zorgen er voor dat het geheel soepel verloopt. Er wordt ook gebridged op de woensdagmiddag in het Kulturhus

Donderdagmiddag is de KBO Beek clubmiddag met alle mogelijkheden om de geest zijn werk te laten doen met allerlei spellen met Herman Roelofs als gastheer. U ziet: KBO Beek is de supersportieve seniorenvereniging van Beek, een seniorenclub om bij te horen en dat kan natuurlijk. Voor 20 euro per kalenderjaar bent u ook een van ons en geniet u ook van alle voordelen die de KBO Beek u biedt."