Bingo Sionsheuvel

GROESBEEK - Dinsdagmiddag 30 januari is er bij de senioren weer een bingomiddag; de aanvang is om 14.00 uur.

De zaal is open vanaf 13.00 uur in het voorzieningenhart Op De Heuvel aan de Ericastraat 39. De grote kaarten kosten zes, de twee-kaart kost twee en de een-kaart kost één euro. De jackpot staat op tachtig euro.

Iedereen is welkom, ook niet-leden. Op De Heuvel is te bereiken met de buurtbus, bushalte bij het voorzieningenhart Op De Heuvel.

Start Ehbo-cursus

in Groesbeek

GROESBEEK - Medio februari start Ehbo-vereniging Groesbeek weer met een cursus ehbo.

De cursus bestaat uit tien lessen en een examen, wordt op dinsdag van 19.30-21.30 uur gegeven in het Montessori College, Spoorlaan 16 in Groesbeek. De kosten inclusief lesboekjes ehbo en AED, examen en diploma bedragen 165 euro. (Bij een aantal zorgverzekeraars kan men de kosten (gedeeltelijk) declareren. De lesstof is volgens het Oranje Kruisboekje 27e druk. Aanmelden en/of informatie via : ehbogroesbeek@hotmail.com of de heer Leenders 06 13801152.

Winterconcert Sint-Cecilia

MILLINGEN - Op zaterdag 27 januari zal fanfare Sint-Cecilia een Winterconcert verzorgen in zaal O.E.V. (dreuge tent) aan de Heerbaan in Millingen. Naast de fanfare zal ook het jeugdorkest haar medewerking verlenen.

De fanfare staat onder leiding van Dick Bolt en de jeugd onder leiding van Tonnie Lelie. Zowel de jeugd als de fanfare hebben hun uiterste best gedaan om een zo afwisselend mogelijk programma samen te stellen. Een paar werken die de fanfare speelt die avond spelen zijn Haij (vertelt over de pelgrimstocht naar Mekka) en War of the Worlds (gaat over een invasie van buitenaardse wezens van Mars in Engeland, naar het beroemde boek van H.G. Wells). De jeugd speelt onder andere Singapura Suite en een solowerk voor Es bas en Bes bas. Het concert begint om 20.00 uur en de entree is vrij.