Afbeelding
Foto:

Open dag bij

Autobedrijf Pouwels Millingen

MILLINGEN - Zaterdag 27 januari opent Autobedrijf Pouwels haar werkplaatsdeuren om autobezitters een kijkje in de keuken te gunnen.

Sinds de bedrijfsbeëindiging van Autobedrijf Scholten zijn namelijk nogal wat mensen zoekende naar een nieuw onderhoudsadres voor hun auto. Plotseling missen zij de Toyota-expertise, klantvriendelijke benadering en vlotte service die ze gewend waren.

De mensen van Pouwels laten graag in alle openheid zien dat ook zij daar prima voor kunnen zorgen. Goed auto-onderhoud voor alle merken is namelijk dé specialiteit van garage Pouwels: Netjes volgens de officiële fabrieksvoorschriften, uitsluitend met origineel kwaliteit onderdelen en met de voorgeschreven soort en kwaliteit motorolie. Bovendien heeft Pouwels met 1e monteur Reamon Driessen de nodige extra Toyota-expertise binnengehaald.

Tijdens de Open dag kunt u zich onder andere laten informeren over de voordelen van de Full-Service Card. Hiermee krijgen klanten die Pouwels het auto-onderhoud laten uitvoeren heel veel extra service en voordeel, onder andere gratis opslag van de winter-/zomerbanden en levenslang gratis pechhulp in heel Europa.

Pouwels wil vooral graag laten zien dat kleinschaligheid en kwaliteit wel degelijk hand in hand gaan. Een strak en professioneel georganiseerde moderne autowerkplaats kan ook nog steeds dat vertrouwde sfeervolle dorpse karakter hebben. Ga die sfeer van kwaliteit, servicegerichtheid en liefde voor het autovak proeven, aanstaande zaterdag van 11:00 tot 17:00 uur.