Spaar bij Coop Pannenstraat en

De Bats voor Lock&Lock snijplanken

GROESBEEK - Coop Pannenstraat en De Bats beginnen het nieuwe jaar goed met een aantrekkelijke spaaractie voor haar klanten. Zeven weken lang kunnen klanten sparen voor kleurrijke snijplanken van Lock&Lock.

Lock&Lock staat bekend om de luchtdichte vershoud- en opbergdozen, waar klanten van Coop Pannenstraat en De Bats afgelopen jaar al voor konden sparen. Vanaf maandag 22 januari start de supermarkt een nieuwe spaaractie. De Lock&Lock snijplanken met handgrepen zijn gemakkelijk in gebruik en kennen een aantal voordelen. Zo zijn de planken aan beide zijden te gebruiken, vaatwasmachinebestendig en voorzien van een antislip- en antibacteriƫle afwerking. De spaaractie loopt tot en met 11 maart. Volle spaarkaarten kunnen tot en met 18 maart worden ingeleverd.

Patrick van Putten en Jan Willems Supermarktmanagers van de twee Coop Supermarkten. "De snijplanken zijn verkrijgbaar in drie maten en voorzien van vrolijke kleuren. Samen met een goed ontwerp zorgt dit ervoor dat onze klanten hygiƫnisch en met plezier producten zullen snijden met deze planken! Ook handig: voor slechts 1,50 euro is een bijpassende standaard verkrijgbaar."

Naast de spaaractie profiteren klanten van Coop Pannenstraat en De Bats van meer voordelige acties. Tijdens de Versweken, Hollandse Weken en Voorraad Voordeel zijn veel (vers) producten extra voordelig geprijsd. Meer informatie staat op www.coop.nl.