Nieuws van hengelsportvereniging

De Zeelt

MILLINGEN - Het bestuur van hengelsportvereniging De Zeelt wil een aantal zaken onder de aandacht brengen.

"De laatste tijd gaan er geruchten rond dat wij in Kekerdom geen viswateren en visrechten meer zouden hebben, voor een aantal leden was dit een reden om hun lidmaatschap op te zeggen. Echter niets is minder waar, de visrechten zoals we die de afgelopen jaren hebben gehad hebben we nog steeds, ondanks dat sommige gronden en wateren van eigenaar veranderd zijn. Dus er mag nog gewoon op de zelfde plaatsen gevist worden. Deze plaatsen vindt u op onze site en op de visplanner-app. Het spreekt voor zich dat wij reeds al in contact zijn getreden met de nieuwe eigenaar en daarmee in gesprek zijn om de visrechten nog verder te verlengen.

Via onze website hsvdezeelt.mijnhengelsportvereniging.nl kunt u zich aanmelden voor het lidmaatschap van onze vereniging. Dit doet u door op de homepage te klikken op het vispas symbool of onder de kop vergunningen. Tevens vindt u onder de kop vergunningen een vispascheck waarin u kunt zien welke vispas u nodig heeft.

Ook voor de jeugd hebben we een leuke link geplaatst: 'mijn stekkie.nl'. Hiermee kan de jeugd van alles uploaden en delen met elkaar, tevens staat er veel informatie over het vissen.

Wij willen nogmaals alle huidige leden die zich nog niet aangemeld hebben voor de nieuwsbrief vragen om dit alsnog te doen, dit kunt u rechts boven op de homepage doen. Natuurlijk geldt dit ook voor de nieuwe leden. Omdat niet iedereen dit gedaan heeft hebben wij afgelopen jaar zo'n driehonderd euro aan drukwerk kosten gehad om de leden te informeren. Dit is natuurlijk zonde van het geld en misschien zijn wij hierdoor in de toekomst gedwongen om dit door te berekeningen aan de leden.

Natuurlijk geldt dit alleen voor de leden die over een mailadres beschikken. Mocht u verder nog vragen, info of tips hebben kunt u ons altijd mailen via onze website of rechtstreeks op dezeelt@gmail.com."