(Foto: Joop Verstraaten)
(Foto: Joop Verstraaten)

Duizend Vrienden op

zesde editie van Gruusbêk Live

Foto: Joop Verstraaten

GROESBEEK – Liefst 1000 vrienden van Gruusbêk Live zijn vrijdagavond naar sporthal Heuvelland gekomen om de zesde editie – daags voor het Schlagerfestival – van het typisch Groesbeeks gebeuren mee te maken. Deze variant van Amstel live heeft een groot verschil bij Amstel Live komen landelijk bekende artiesten op het podium terwijl het in Groesbeek allemaal artiesten zijn van eigen bodem.

De vier bands Van Trien, New Leaf, Plegband en Leff Music brachten naast het spelen van hun eigen vertrouwde repertoire ook nummers van en met elkaar waardoor ze genres speelden die voor geen van hen gebruikelijk waren. Dit leverde evenals de vijf voorgaande edities verrassende muzikale uitvoeringen op die door het publiek werden toegejuicht.

Dit muzikale Groesbeekse gebeuren vond plaats in een sporthal die een ware facelift had ondergaan en vergezeld ging van een fantastische spetterende lichtshow. Al met al een geweldig voorproefje van het schlagerfestival waar zaterdagavond 20 januari zo'n 2000 toeschouwers werden verwacht.