Rowill B.V. heeft Daamen Milieu-

en Grondwerken B.V. overgenomen

MILLINGEN – Het Millingse bedrijf Daamen Milieu- en Grondwerken B.V. heeft sinds december 2017 nieuwe eigenaren: ondernemer William Heemstra met toenmalig bedrijfsleider Roy Vergeer willen het bedrijf naar een hoger plan tillen. Het complete team is meegegaan naar het nieuwe Rowill B.V.

Daamen Milieu- en Grondwerken B.V. is sinds 2010 actief in de wijde omtrek. Het was tot voor kort onderdeel van een groter familiebedrijf, waartoe ook Daamen Grondverzet- en Loonbedrijf B.V. in Kekerdom behoort. Onder andere vanwege het aantrekken van de markt was het vorig jaar tijd om het bedrijf te herstructureren. William Heemstra werd hiervoor benaderd. Toen de eigenaren zich meer besloten te focussen op het loon- en grondverzetbedrijf, kregen William en Roy de kans om Daamen Milieu- en Grondwerken B.V. over te nemen.

Partner voor buiten

Het nieuwe bedrijf Rowill B.V. (een samentrekking van Roy en William) ging op 11 december 2017 officieel van start. William vertelt: "Rowill staat voor infra, milieu, in-en verkoop van zand, grind en split, sierbestrating, groenvoorziening- en onderhoud, projecten, containerservice, transport en sloop-/straat-/grondwerken. Oftewel: we zijn een complete partner voor buiten. We gaan de komende jaren nog meer investeren in materieel en personeel, waardoor we nieuwe kansen creëren. Een start hiervan is gemaakt en Rowill wordt een begrip in de regio Nijmegen en omstreken."

Kracht

De kracht van Rowill ligt in het vakmanschap, de kennis en het personeel. William: "We hebben een geweldig team. Rowill staat voor samenwerking, de sfeer is uitstekend, we gaan er allemaal vol voor.

Klant

De klant staat centraal en we denken mee in diens wensen van A tot Z. Wij gaan voor totaaloplossingen. Bovendien zijn we 24/7 bereikbaar. We gaan de toekomst met vertrouwen tegemoet." Met ruim 20 jaar ervaring, kan je een betere partner voor buiten niet wensen.