Afbeelding
Foto:

Ehbo bij kinderen

MILLINGEN - Heb jij kinderen of pas je wel eens op kinderen? Weet jij wat te doen bij een huis-, tuin- of keukenongelukje van het kind?

Speciaal voor mensen, die (veel) omgaan met kinderen zoals ouders, opa's, oma's, oppassers, begeleiders en andere geïnteresseerden organiseert de ehbo-vereniging Millingen aan de Rijn / Kekerdom een gratis informatieavond over Eerste hulp bij kinderen. Op deze thema-avond 'Eerste Hulp Bij Kinderongelukken' zal in carrouselvorm de kritieke momenten worden behandeld op Ehbo-gebied, als er iets met het kleine kind is gebeurd. J

e leert om adequaat te handelen, als het kind zich verslikt, pijnlijk valt of per ongeluk iets gevaarlijks drinkt. Wie deze themabijeenkomst heeft gevolgd, raakt niet zo snel in paniek en dat geeft toch een veilig gevoel. "We gaan op deze thema-avond lekker praktisch aan de slag en vooral oefenen met betrekking tot vergiftiging, brandwonden, gebroken arm, wonden, verstikking en wat er verder aan de orde komt."

Deze thema-avond wordt woensdagavond 17 januari gehouden in de kantine op sportpark De Hove, Hoefseweg 21 in Millingen aan de Rijn en is bestemd voor iedereen, die omgaat met kinderen. De avond is van 19.30 tot 21.30 uur. Er zijn géén kosten aan verbonden. Zich niet vooraf aanmelden hoeft niet, men mag op die avond zo binnenlopen.