Afbeelding
Henk Burgers

Nieuwjaarsbijeenkomst buurtvereniging De Smorenhoek

Foto: Buurtreporter Henk Burgers

BEEK - Op zondag 7 januari had weer de gebruikelijke nieuwjaarsbijeenkomst plaats van Buurtvereniging De Smorenhoek uit Beek.

Veel bewoners waren ondanks het koude weer toch naar deze bijeenkomst gekomen om van de voorzitter Jelbrich de Vries het wel en wee te horen en de nieuwjaarswensen in ontvangst te nemen. Er gebeurden het afgelopen jaar leuke en minder leuke dingen. "We moesten veel te vroeg afscheid nemen van ons lid Herman Huilmad, die met zijn verhalen over de natuur en zijn roofvogels zowel jong als oud aan hem wist te binden. Het op een andere leest geschoeide buurtfeest oogstte veel lof en zelfs de voorzitter stak er nog wat van op. Als laatste was er de actie voor het behoud van de buslijnen 57 en 58 waarvoor wij nog steeds in gesprek zijn met onze gedeputeerde mevrouw Biese.

Voor het jaar 2018 zien we graag een vervolg op ons geslaagde buurtfeest van 2017, maar dit zal zeker aan de orde komen tijdens onze jaarvergadering die dit jaar zal worden gehouden in De Musschenberg. Daar krijgen de leden nog een uitnodiging voor in de bus."

Tot slot dankte onze voorzitter de tentbouwers en de mensen die borg stonden voor een natje en droogje en wenste iedereen veel geluk en gezondheid voor 2018 toe. Ook hoopten ze veel buurtbebewoners te mogen verwelkomen op de jaarvergadering.

Het overbengen van de nieuwjaarswensen
Voorzitter Jelbrich de Vries tijden de nieuwjaarswensen.