Parkinson… en dan?

BEEK-UBBERGEN - Mantelzorg Berg en Dal organiseert samen met Kalorama een bijeenkomst over de ziekte Parkinson. Deze ingrijpende aandoening komt veel vaker voor dan men in eerste instantie denkt.

Er is veel te vertellen over de verschijnselen en de aard van de ziekte, maar ook over de vorderingen in de behandeling en het onderzoek. Maar als Mantelzorg Berg en Dal staan we natuurlijk ook stil bij de vraag welke impact een hersenziekte als Parkinson heeft op u als mantelzorger.

Deskundigen van de afdeling Neurologie van het Radboudziekenhuis, van Kalorama en van Mantelzorg Berg en Dal, verzorgen het programma van deze avond. Deze avond is bedoeld voor iedereen, die met iemand met een hersenziekte te maken heeft in zijn omgeving of zelf voor iemand zorgt. "U bent welkom. Er zijn geen kosten aan verbonden en een consumptie wordt u gratis aangeboden. We zien u graag op donderdag 18 januari van 19.00 – 21.30 uur in Kalorama, Nieuwe Holleweg 12, 6573 DX Beek-Ubbergen (De ruimte is 'het café). De zaal is open vanaf 18.45 uur.

Zijn er nog vragen? Laat het ons weten per mail via info@mantelzorgbergendal.nl of bel ons op werkdagen tot 13.00 uur: 085 0406066; www.mantelzorgbergendal.nl.