Open dagen bij Senioren Computersoos

ZEVENAAR - Op de open dagen van de Senioren Computersoos Zevenaar in de week van 21 - 27 januari kunt u rustig eens binnenlopen om een kijkje te nemen. De soos is aangesloten bij de landelijke organisatie SeniorWeb en doet mee aan de open dagen evenals 140 andere leercentra uit het gehele land.

Wilt u bij de tijd blijven en/of meer doen met uw laptop, smartphone, tablet of computer zoals foto’s bewerken of een foto album maken, veilig winkelen op internet, e-mailen of facebooken. Maar ook informatie over beveiliging of updates.

Alles kunt u leren bij de Senioren Computersoos Zevenaar in het dienstencentrum van Caleidoz in De Hooge Bongert op maandag, dinsdag of woensdagmiddag van 13:30 tot 16:40 uur. De computersoos beschikt ook over een aantal computers waarvan gebruik kan worden gemaakt. U kunt natuurlijk ook uw eigen tablet, laptop of smartphone meenemen.

Stap voor stap onder de geduldige begeleiding van een vrijwilliger wordt u steeds vertrouwder met uw apparatuur en de moderne media. De kosten van 60 minuten 'les' zijn twee euro en dat is inclusief een kopje koffie of thee.

Voor meer informatie kunt u de website bezoeken: www.sooszevenaar.nl of gewoon binnenlopen. Dat kan ook buiten de open dagen. Iedereen is welkom.