Trio Sandra Vanreys
Trio Sandra Vanreys

Trio Sandra Vanreys

in De Lantaern Zevenaar

ZEVENAAR - Op zaterdag 5 januari opent Muziekcafé De Lantaern het nieuwe jaar met een spetterend optreden van Trio Sandra Vanreys. Samen met Pauline en Marius Duurland zal Sandra Vanreys er voor zorgen dat het aanwezige publiek weer een avond kan genieten van prachtige muziek. Aanvang 20.30 uur. Entree: 10,00 euro.

Sandra Vanreys is een allround artieste, maar haar bekendheid verwierf ze voornamelijk met countrymuziek. Inmiddels is zij door het Nederlands countrypubliek acht keer uitgeroepen tot Nederlands beste en favoriete countryzangeres. Tevens is Sandra betiteld tot millennium-countryzangeres van Nederland. Een unieke prestatie! Vanreys werkte mee aan de theatershow Country Road. In samenwerking met de top van de Nederlandse Country zorgde zij voor staande ovaties in de Nederlandse theaters.

Met ruim twintig jaar bühne-ervaring op binnen- en buitenlandse podia, een eigen stemgeluid, sympathieke uitstraling en met de capaciteit om elk publiek voor zich te winnen, maakt Sandra Vanreys tot een zangeres van formaat. Met het trio Vanreys brengt zij ook folkmuziek en bewerkingen van hedendaagse popmuziek. Trio Sandra Vanreys bestaat uit Sandra Vanreys- zang en gitaar, Pauline Duurland- viool mandoline, accordeon, thin whistles en backing vocals, Marius Duurland- contrabas en backing vocals. Ook zal er een gastoptreden zijn van Mitch Lodewick. Hij heeft meegedaan aan Idols en eindigde op de derde plaats. Let op! Per 1 januari is de aanvangstijd van Muziekcafé De Lantaern vervroegd naar 20.30 uur. De zaal gaat open om 20.00 uur.