Gasten aan de kerstdis. (foto: Els Schipper)
Gasten aan de kerstdis. (foto: Els Schipper) Els Schipper

Sfeervolle kerstmiddag bij De Zonnebloem

ZEVENAAR - 13 december was Staring Zalencentrum Zevenaar het middelpunt van een sfeervolle kerstmiddag voor de gasten van Zonnebloem Zevenaar-Oost, Babberich, Ooy en Oud-Zevenaar. Kosteloos aan hen aangeboden door de afdeling.

Buiten werd iedereen muzikaal welkom geheten door midwinterhoorn blazers. Zodra iedereen een plaatsje had gevonden, werd een heerlijke lunch geserveerd door Staring. Na smakelijk gegeten te hebben, kon Marie Christien het eerste deel van haar 'Ultieme Kerstgevoel'-programma ten gehore brengen, welke soms in passende stilte werd beluisterd om daarna weer uitbundig meegezongen te worden. De pauze werd benut om drankjes en bittergarnituur uit te serveren en uitleg te geven over de midwinterhoorn. Na de pauze volgde het tweede deel van het programma, dat erg bij de gasten in de smaak viel. Een hartverwarmend applaus, aangevuld met een mooie bos bloemen en een flesje Sevenaehrtje kruidenbitter voor haar man/technicus waren hun terechte deel.

Als afsluiting kregen de gasten een kopje koffie met kerstbrood, waarna door Dorothé Peters nog een leuk kerstverhaal vertelde over hoe een kerstboom kerst meemaakt en één van onze chauffeurs vertelde een vrolijk en hilarisch verhaal over het ouder worden. Een woord van dank is zeker ook op z’n plaats voor Staring Zalencentrum voor de prima invulling van de innerlijke mens alsmede de smaakvolle inrichting van de zaal. Aan alles komt een einde dus ook aan deze geweldige kerstmiddag echter niet eerder dan wanneer de mensen een mooi kerstcadeau van de afdeling in ontvangst hebben mogen nemen om hiermee de komende kerst luister bij te zetten. Tevreden keerde men huiswaarts.