Afbeelding
Foto:

Brasserie Wirtshaus Elten

ELTEN – Sinds mei 2018 mogen wij, Ramon en Mariëlle Teunissen, ons de trotse nieuwe eigenaren van Brasserie Wirtshaus noemen.

"Na ons eerste bezoek aan het voormalig Wirtshaus in Elten, waren wij aangenaam verrast door de inrichting en uitstraling van Het Wirtshaus. Wij waren het direct met elkaar eens: "Zo zouden we ons restaurant graag willen hebben. Precies onze smaak." Toen we de kans kregen om het voormalig Wirtshaus over te nemen, twijfelden we geen moment en hebben we snel besloten om deze kans te benutten.

Omdat we graag een informele en een persoonlijke sfeer willen creëren, hebben we de naam aangepast naar 'Brasserie Wirtshaus'. Een gezellige eet- en drinkgelegenheid waar men snel aan denkt als je een hapje wilt eten of alleen een drankje wilt drinken. De menukaart van Brasserie Wirtshaus biedt voor ieder wat wils en is uitdagend om bij een regelmatig bezoek wat anders uit te proberen.

Onze trots in de keuken is de keramische Kamado BBQ, ook wel 'het ei' genoemd. Deze BBQ biedt ons de mogelijkheid om diverse gerechten te koken, te roken, te stomen en natuurlijk te grillen. Op deze manier voegen we met Brasserie Wirtshaus in Elten, originele en lekkere gerechten toe, die prima passen bij de sfeer die wij willen creëren.

Samen met onze twee zoons, Yannick en Noël en natuurlijk het voltallige team van Brasserie Wirtshaus gaan we ervoor om die beleving waar te maken."

Team Brasserie Wirtshaus. Tel: 0049-2828-9032532; www.brasseriewirtshaus.de; Klosterstrasse 2 Elten.