Afbeelding

Programma Filmhuis Didam

Vrijdag 28 december 20.00 uur: The Nutcracker And The Four Realms. Als Clara in een vreemde en mysterieuze wereld, het Land van Sneeuwvlokken, het Land van Bloemen en het Land van Snoepgoed terecht komt moet ze het onheilspellende vierde Koninkrijk met de heersende tiran Moeder Ginger trotseren om de harmonie terug te brengen naar de nu zo wankelende Koninkrijken.

Woensdag 2 januari 13.30 en 15.30 uur: Superjuffie. Juf Josje is een heel gewone juf, maar als ze een mysterieus beeldje ontdekt, verandert ze plotseling in Superjuffie. Ze schiet als een groene tornado door de lucht, kan met dieren praten en komt in actie als die in gevaar zijn!

Vrijdag 4 januari 20.00 uur: Bohemian Rhapsody. De film Bohemian Rhapsody is een ode aan Queen, hun muziek en hun uitzonderlijke zanger Freddie Mercury. Hij vocht tegen stereotypes en verbrijzelde het conventionele om vervolgens uit te groeien tot een van de meest geliefde entertainers ter wereld.

Filmhuis Didam is te vinden aan de Kerkstraat in gebouw Waverlo. Meer informatie over films of het filmhuis: www.filmhuisdidam.nl. Entree film 7 euro, ‘Vriend Van’ 5 euro, kinderfilm 5 euro,. De zaal en de kassa gaan om 19.15 uur open. De filmzaal is toegankelijk voor rolstoel en scootmobiel.