Kerstontmoeting Duiven en Westervoort

wint vrijwilligersprijs Westervoort

WESTERVOORT - Tijdens de vrijwilligersavond op 7 december heeft de stichting Kerstontmoeting Duiven en Westervoort het Lokaal Compliment 2018 ontvangen. Aan deze onderscheiding is ook een prijs verbonden: een geldbedrag van 500 euro.

Ieder jaar reikt de gemeente Westervoort het Lokaal Compliment uit aan een vrijwilliger of vrijwilligersorganisatie die zich dat jaar heeft onderscheiden. De stichting ontving uit handen van burgemeester Arend van Hout het Lokaal Compliment 2018. De twee andere genomineerden waren: Bert Stienissen en Repair Café Westervoort-Duiven. Ook zij verdienen het om vanwege waardevolle initiatieven in het zonnetje te staan, aldus juryleden Petra Koenders, Jeanette van Schuijlenburg en Jan Smink.

Stichting Kerstontmoeting Duiven & Westervoort is al 17 jaar actief om voor mensen die om wat voor reden dan ook een eenzame kerst moeten vieren om op tweede kerstdag een onvergetelijke middag en avond te organiseren. Inwoners van gemeenten Westervoort en Duiven krijgen voor een bijdrage van zes euro een vijfgangenmaaltijd. De kerstontmoeting is voor iedereen.

Stichting Kerstontmoeting Duiven en Westervoort voorziet al heel lang in een behoefte en daarom ondersteunt de gemeente Westervoort haar graag door middel van uitreiking van het Lokaal Compliment 2018. Hopelijk is het winnen van deze geldprijs voor de vrijwilligers een extra motivatie om met dit mooie evenement door te gaan.