Marianne bij de lesauto. (foto: René Janssens)
Marianne bij de lesauto. (foto: René Janssens) René Janssens

Juf Marianne in de auto

ZEVENAAR - In dit artikel stelt een nieuwe ondernemer in de regio de Liemers-Arnhem zich aan u voor. Na 25 jaar met plezier voor de klas was Marianne toe aan een nieuwe carrière. Zevenaar e.o., is sinds het voorjaar van 2018 een nieuwe autorijschool rijker. Autorijschool onetwodrive.

In 2017 startte Marianne de opleiding tot rij-instructeur voor rijbewijs B, de personenauto. In combinatie met haar baan voor de klas behaalde ze de opleiding en ging meteen aan de slag. Als kleine zelfstandige met veel onderwijservaring wil ze verschil maken binnen de autorijschool wereld. Op maat les bieden door aan te sluiten bij wat iemand nodig heeft om zich veilig te voelen en te slagen hoort daar zeker bij.

Met Marianne kun je lachen maar ze is daarnaast een serieuze instructeur die je verder probeert te helpen tijdens de rijlessen. In ongeveer 20 tot 30 lessen word je klaargestoomd om je praktijkexamen te halen. Vanaf december werkt Marianne fulltime voor haar autorijschool en is het ook mogelijk om spoedles te krijgen.

"Ik probeer altijd leuke aanbiedingen te regelen. Zo kun je bij elke leerling die je aanbrengt een gratis les verdienen. En omdat het CBR de prijzen omhoog gooit voor 2019 krijgt iedereen die zich in de kerstvakantie aanmeldt voor rijlessen zijn praktijkexamen van 108 euro gratis. Voor alle info kun je contact opnemen met Marianne via de website van autorijschool onetwodrive. Veilig en vaardig op weg!"

Info: www.onetwodrive.nl; 06 14400900.