Basketiers jeugd: winst en twee keer verlies

ZEVENAAR - De laatste thuis speelzaterdag van 2018, de jeugdteams willen nog één keer vlammen. De U12 tegen Black Stars. Een wisselvallige wedstrijd van beiden partijen, wel spannend.

De ploegen waren en bleven aan elkaar gewaagd. Het was snel duidelijk: degene die als eerste een gaatje sloeg, een kleine voorsprong nam, zou winnaar zijn. Helaas lukte dat net niet voor de thuisploeg, een eervolle nederlaag met 24 – 33. Goed gespeeld, dat was de winst van de partij, alleen de punten waren voor Black Stars.

De U14 – 2 tegen Challange, door omstandigheden kon en mocht dit op centercourt. Even wennen voor een ieder, gelukkig was de juiste draai gauw gevonden. Het werd een eenzijdige partij, waarin nog vele open kansen werden gemist. Toch kon de winst royaal worden binnen gehaald, een winst van liefst 78 – 16.

De U16-2 tegen Joy Malden, weinig scores, schaarse kansen aan beide kanten. Als je de mogelijkheden die zich voor doen, dan niet allemaal benut, dan is het pleit gauw in je nadeel beslist, strijdvaardig ging men ten onder 35 – 60.

Voor de jeugdteams rest nog het oliebollentoernooi op donderdag 27 december. Natuurlijk het verenigingsuitje op zondag 6 januari. De competitie zal worden hervat op zaterdag 12 januari.