Sociaal Raadslieden Zevenaar verhuizen naar Gemeentehuis

ZEVENAAR - De Sociaal Raadslieden van STMR in Zevenaar is verhuisd naar het gemeentehuis aan de Kerkstraat 27 in Zevenaar.

De reden van verhuizing is dat het pand aan de Didamsestraat 35 een andere bestemming krijgt. Gezocht is naar een nieuwe locatie die gemakkelijk toegankelijk is voor inwoners en dichtbij samenwerkingspartners gesitueerd is. Zeker met de realisatie van HAL12 wordt daarmee aan de wensen van de sociaal raadslieden voldaan.

"Bij het sociaal raadslieden werk kunt u terecht voor informatie en advies over de vaak ingewikkelde wet- en regelgeving op het gebied van uitkeringen, belastingen, werk, huisvesting, consumentenzaken, toeslagen en financiën, onderwijs en personen- en familierecht. De sociaal raadslieden kunnen u helpen met het invullen van formulieren, bijvoorbeeld voor het aanvragen van uitkeringen of toeslagen. Ook bij het instellen van bezwaar of beroep tegen een officiële beschikking kunnen onze sociaal raadslieden behulpzaam zijn. (Maandag 08.30 – 11.00 uur; dinsdag 08.30 – 11.00 uur; woensdag 08.30 – 11.00 uur. De Sociaal Raadslieden is telefonisch bereikbaar op 0900 8433. Het bezoek en postadres is: Kerkstraat 27, Zevenaar."