Afbeelding
Foto:

Gezellige overdekte

vlooienmarkt 's Heerenberg

's-HEERENBERG - Zondag 6 januari van 9.00 tot 16.00 uur is er een vlooienmarkt in Laco Sporthal aan de Oude Doetinchemseweg 43 in 's-Heerenberg.

Er wordt weer veel tweedehands, antiek, curiosa, snuisterijen, brocante, huisraad en kleding te koop aangeboden. Leuk als bezoeker om te komen snuffelen,. Of als u nog overtollige spullen heeft en wilt u deze te koop aanbieden, huur dan ook een kraam. Een kraam is 4 meter met bovenbouw en kost 23.50 euro. Grondplaatsen kosten per 6 meter 15 euro en via www.animo-vlooienmarkten.nl of telefonisch 06 39108152 te bestellen.

De markt bezoeken kost het 3,00 euro entree voor volwassenen en voor 65+ 2,50 euro; kinderen tot 12 jaar onder begeleiding gratis. De sporthal verzorgt een gezellige catering voor de vlooienmarkt.

Pianolessen in Duiven

DUIVEN - Pianodocente Faya Farrakhova uit Het Musiater (Kunstwerk) geeft pianolessen op woensdagmiddag op Toermalijn basisschool.

Gratis proefles is mogelijk voor alle leeftijden. Het aantal plaatsen is beperkt. Wil je meer informatie of je opgeven voor een proefles? Stuur dan een email naar info@liemerskunstwerk.nl o.v.v. proefles Faya. (www.faya-piano.nl).