Afbeelding
Foto:

Een stroperige zondag

bij Gilsing Herenmode

DIDAM - Gilsing Herenmode bestaat dit jaar 120 jaar. Iedere koopzondag was het daarom een extra feestelijke. Zo ook de laatste koopzondag van dit jaar, 23 december. Van 12.00-17.00 uur kun je weer terecht om gezellig te komen shoppen voor de feestdagen.

En ook voordelig, want de uitverkoop is begonnen! Kortingen tot vijftig procent op de gehele wintercollectie. Natuurlijk worden de kerstcadeaus die je gaat kopen mooi voor je ingepakt. Naast onze ruime collectie van vesten, truien, jassen, schoenen, ondergoed en accessoires kun je natuurlijk ook altijd nog besluiten om een cadeaucheque te geven. Ga je lekker wandelen met de kerstdagen of bij familie op visite? Onze casual collectie van warme truien, vesten, jassen en jacks zijn nu afgeprijsd. Ga je op sjiek of heb je een silvesterparty met de jaarwisseling, dan adviseert team Gilsing Herenmode je graag bij je keuze. Eventueel met de gepaste schoen, overhemd en stropdas erbij.

Op deze koop-zondagmiddag zal Roelof van Gelder verse Goudse stroopwafels voor onze klanten bakken. Warm uit het vuistje een traktatie voor groot en klein. Deze échte wafel met het bekende ruitjespatroon bestaat vermoedelijk al sinds 1810. Naast de koffie serveren we, in samenwerking met Toorank, een Van Meer's Cream stroopwafellikeurtje. Deze likeur kun je warm, puur, maar ook on the rocks drinken. En zo wordt het weer een ware belevingsmiddag. Het team van Gilsing Herenmode staat voor je klaar aan de Spoorstraat 11 in Didam.