Afbeelding
Foto:

Brommobielverzekering

via Van Bindsbergen Minicars

ZEVENAAR - Van Bindsbergen Minicars werkt samen met de ANWB en biedt u voor een voordelige premie een goede brommobielverzekering. Bent u lid van de ANWB? Dan ontvangt u vijf procent korting op de premie.

De pluspunten van de ANWB brommobielverzekering: Stel zelf uw verzekering samen. Accessoires eenvoudig meeverzekerd. Keuze uit betalen per jaar of per maand.
Twee verzekeringsvormen. U kunt kiezen uit twee basisdekkingen: Diefstal U bent volledig verzekerd tegen diefstal.
Diefstal&Beschadiging. Naast diefstal bent u ook verzekerd voor beschadiging aan uw brommobiel. Zoals bijvoorbeeld door een een aanrijding, dan wordt de schade aan u vergoed. Daarnaast kunt u uw brommobielverzekering eenvoudig uitbreiden met Ongevallen- en Verhaalsrechtsbijstand. Ook accessoires zijn eenvoudig mee te verzekeren.

ANWB gaat een stap verder in hulpverlening, ook met verzekeren. Geen standaard verzekeraar, maar degene die u echt helpt als u schade heeft. Met onze praktische oplossingen kunt u zo snel mogelijk weer door. Zo vormen wij uw vangnet voor onderweg. Met de betrouwbaarheid en service die u van de ANWB gewend bent.

Marconistraat 29B, Zevenaar; 0316 254186