Afbeelding
Foto:

Sponsor bedankt!

DUIVEN - Via deze weg wil ik onderstaande ondernemers bedanken die het weer mede mogelijk hebben gemaakt dat op het Eilandplein in Duiven weer een mooie kerstboom is komen te staan.

Bedankt aan de volgende ondernemers en en Gemeente Duiven en Kleur uw buurt die ook hebben bijgedragen.

Richard Braam---Snack Counter Braam 't Eiland

Chris Gradussen---Jumbo Eilandplein Duiven

Peter Aaldering----Kapsalon Diana

Paul Koenen----Warme Bakker Koenen

Ron van Wessel---Personeel-Direkt Uitzendorganisatie

Patrick Wiendels---V V E Beheer Wiendels

Wil Kemperman---Wijkraad Duiven zuid oost

Met vriendelijke groeten Wim Coeleman.

Meld je aan voor Eindeloos Musiceren!

LIEMERS - Eindeloos musiceren is bedoeld voor mensen met een verstandelijke of fysieke beperking, mensen met Parkinson en dementie. Maar ook eenzame en licht gedesoriƫnteerde ouderen hebben baat bij muziek.

De muziek kan thuis, in zorginstellingen of door medewerkers van de thuiszorg gebruikt worden. Door Eindeloos Musiceren in te zetten, krijgt de mantelzorger meer rust en ondersteuning. Een vrijwilliger van Eindeloos Musiceren komt bij de cliƫnt langs om samen te bepalen welke muziek een belangrijke rol in het leven heeft gespeeld en maakt een afspeellijst. Het effect van muziek is het grootst als de muziek van betekenis is geweest in het leven en emoties en herinneringen oproept. Via Kunstwerk! de Bibliotheek Liemers is het mogelijk om de muziek kant en klaar aan te bieden op een IPod, inclusief koptelefoon en speaker.

Als vrijwilliger van Eindeloos Musiceren krijg je twee gratis trainingen, zodat je individuele afspeellijsten kunt samenstellen. Aan het eind van de training krijg je een certificaat. Wil je vrijwilliger worden of meer informatie? Neem dan contact op met Kunstwerk! via info@liemerskunstwerk.nl. Eindeloos Musiceren is een initiatief van: Kunstwerk ! Culturele Voorzieningen in de Liemers, AlzheimerMuziekGeluk, Ignar Rip Liemerije deskundige zorg voor ouderen en Leo Harmonie, Lobith.