Veel keus met De Stad In!-cadeaubon

ZEVENAAR – Voor wie nog twijfelt over welke cadeautjes nu de beste keuze zijn voor Pakjesavond of onder de kerstboom, heeft de Zevenaarse binnenstad de oplossing. Namelijk de De Stad In!-cadeaubon.

De cadeaubon is er al vanaf 5 euro en is bij veel winkels en horecagelegenheden in de Zevenaarse binnenstad in te leveren. De deelnemende winkels, restaurants en cafés zijn herkenbaar aan de kleurige De Stad In!-sticker op de etalageruit.

Verkooppunten

De De Stad In!-cadeaubon is verkrijgbaar bij Kranenburg Passie voor beeld, geluid en meer (Didamsestraat 26), Modefournituren Stefanie (Grietsestraat 45), Rebers Boek en Buro (Marktstraat 29), COOP (Masiusplein 24) en Gemakshop Leuven (Grietsestraat 50)

Kom ook Zevenaar de stad in!

U bent komende weken in Zevenaar welkom voor De Stad In!-cadeaubon, maar óók voor talloze activiteiten. Zo is het op 15 en 16 december Kerstweekend, inclusief levende kerststal. Zaterdag 15 december zijn de winkels zelfs tot 21.00 uur geopend. Zondag 16 december is het Koopzondag met een Kerstmarkt van 12.00 tot 17.00 uur. En op 23 december is het eveneens Koopzondag. Die middag komt de Kerstman naar de Zevenaarse binnenstad. De Eindejaarsactie is ook weer gestart. Tot en met 29 december kan er worden gespaard voor de mooiste prijzen.