Kom korting dobbelen bij Dukson

ZEVENAAR - De komende tijd is er veel te doen bij Dukson mode in Zevenaar. Veel kortingsspeelplezier bij Dukson. Vanaf nu tot en met 15 december kunt u uw eigen korting dobbelen op het volledige dames- en heren kledingassortiment van Dukson.

Het aantal ogen dat u dobbelt bepaald de korting op uw aankopen. De korting geldt voor de volledige kledinglijn, zowel op de nieuwe herfstmode als op de bestaande kledingmerken bij Dukson. De bestaande korting op de kleding met de aangegeven kortingen kunt u verhogen met de dobbelsteen. De extra korting kan dan zelfs oplopen met elf procent. Korting stapelen in de winkel in een inspirerende omgeving waarbij kleur en heerlijke achtergrond muziek u alvast in een feestelijke decembermaand stemming brengen. Topmerken en kwaliteit in herfst- en winterkleding voor dames en heren tegen blijvend lage prijzen is ons motto. En hiervoor nodigt Dukson u graag uit om onder het genot van een gratis kopje koffie al uw kledingwensen in te vullen.

Makkelijk bereikbaar en gratis parkeren. Ons winkelteam biedt u die prettige service die u van ons gewend bent. Bezoek ons en laat u verrassen. Alle mode inspiratie vindt u in onze winkel, Hengelder 21 in Zevenaar. Ook voor werk- en buitenkleding bent u bij Dukson op het juiste adres. In de maanden daarna blijven wij u verrassen met bijzondere acties. Dukson brengt u en uw familie en vrienden kleur in mode. Dobbel mee voor nog meer kledingplezier. Kijk ook even op onze vernieuwde website www.dukson.nl.