Toetsenist Cor Knegjens
Toetsenist Cor Knegjens toetsenist Cor Knegjens

Eindejaarsconcert

Stedelijke Muziekvereniging

ZEVENAAR - Op zondagmiddag 30 december geeft de Stedelijke Muziekvereniging Zevenaar haar eindejaarsconcert met medewerking van Joannne Belgrave en Cor Knegjens. De afgelopen maanden is hard gewerkt aan een nieuw en aantrekkelijk programma.

De muziekkeuze is heel divers. Naast een tango komen ook Cubaanse dansen en bekende ballades aan bod. Gasten bij dit concert zijn zangeres Joanne Belgrave en toetsenist Cor Knegjens. Joanne komt uit Zevenaar en zingt al vanaf haar twaalfde jaar in diverse bands. Sinds 2009 zingt ze ook in een bigband. Zij zal in een gedeelte van het programma de zang verzorgen.

Cor Knegjens studeerde in 1996 af als master pianist aan het conservatorium van Zwolle. Hij volgde daar ook hammondorgel, arrangeren en compositie. In zijn carrière als musicus speelde hij samen met veel bekende artiesten en orkesten. Ook mondharmonica en pianosolo’s gaat hij niet uit de weg.

Al met al een verrassend programma met een Zevenaarse zangeres en een toetsenvirtuoos. De muzikale leiding is in handen van Jos Jansen. Dit alles is te beluisteren op zondag 30 december in het Musiater in Zevenaar.

De aanvangstijd is 14.30 uur. Kaarten zijn te krijgen bij de kassa van Musiater en kosten 15 euro. En natuurlijk zijn er oliebollen.