Kunstwerk! Het Musiater

Tentoonstelling 'Houden of herplaatsen?' – stem jij ook?

De gemeente Zevenaar is eigenaar van een groot aantal kunstwerken die in het oude gemeentehuis aan het Raadhuisplein in Zevenaar een plaats hadden. Met de komst van het nieuwe gemeentehuis zijn de werken tijdelijk opgeslagen in het depot van het Liemers Museum. Van zaterdag 15 december tot en met zondag 3 maart worden deze werken tentoongesteld onder de naam 'Houden of herplaatsen?'. Je kunt stemmen op de werken die je graag wilt behouden voor de kerncollectie van de stad Zevenaar. Wethouder Anita van Loon opent de bijzondere tentoonstelling op vrijdag 14 december om 17:30 uur voor genodigden.

Jouw stem telt!

De werken worden tentoongesteld in het Kunstwerk! Liemers Museum in Zevenaar. Je bent wekelijks van dinsdag tot en met zondag tussen 14:00 en 17:00 uur van harte welkom in het museum om gemotiveerd te laten weten welke werken je graag wilt behouden en welke herplaatst mogen worden. Je kunt van 15 december tot en met 27 januari 2019 stemmen. Daarnaast vormt een vakgroep een mening over de kunstwerken. Samen met de stemmen resulteert dit in een definitieve beslissing. Je kunt de werken ook online bekijken op de website http://zevenaar.liemersmuseum.nl. Hier kunt u ook jouw stem(men) achterlaten. Wij zijn benieuwd naar jouw mening, stemt jij ook?

Maak je kerststuk bij de Volksuniversiteit

Natuurlijk wil je ook een schitterend gedecoreerd huis tijdens de kerst. Theo Heuveling heeft een mooi bloemstuk uitgezocht die voor iedereen te maken is. Het kerststuk op zuilen kan in het rond of langwerpig gemaakt worden, in het wit of in een andere kleur. De materialen die op de toegestuurde lijst staan, moet je zelf meenemen. Wacht niet te lang met aanmelden, want de workshop loopt snel vol.

Dinsdag 18 december. Aanvang 19.30 tot 21.30 uur. Prijs 22,00 euro.