(foto: ADA Fotografie)
(foto: ADA Fotografie) Foto:

Basiscursus fotografie bij

Kreatieve Kring Westervoort

WESTERVOORT - Op maandagavond 14 januari van 20.00-22.00 uur, start de Kreatieve Kring Westervoort met een basiscursus fotografie.

De cursus bestaat uit zes lessen, waarvan vier maandagavonden (theorie) en twee zaterdagochtenden (praktijk). De leslocatie is Kulturhus De Nieuwhof, Rivierweg 1 in Westervoort. De Nieuwhof is per openbaar vervoer goed bereikbaar en beschikt over voldoende parkeergelegenheid.

"Wilt u ook graag dé perfecte foto maken, maar vindt u de camera-instellingen te ingewikkeld, of wilt u meer weten over bijvoorbeeld de belichtingsdriehoek? Tijdens deze cursus helpt de docent u verder op weg met het vinden en instellen van de diverse camerafuncties en leert u anders te kijken, namelijk als een echte fotograaf. Aan de hand van theorie en opdrachten die u meekrijgt en die in de volgende les besproken worden, leert u hoe u met uw camera uiteindelijk het perfecte plaatje weet te maken! Voor aanmelding en nadere informatie kunt u contact opnemen met Riky Rothengatter, 026 3119659 of raadpleeg www.kreatievekringwestervoort.nl.